27
Úno

Skupina Eddie Stoilow zahraje na Czech Masters

V rámci turnaje D+D REAL Czech Masters se chystá bohatý program pro celou rodinu. Například v sobotu 23. srpna vystoupí na Albatrossu od 19 hodin kapela Eddie Stoilow. Pro všechny majitele vstupenek na golfový turnaj bude koncert zdarma.

„Skloubit špičkový golf a zábavu pro celou rodinu, to je od začátku naším cílem. Koncert bude vyvrcholením sobotního programu,“ říká Petr Dědek, předseda představenstva promotérské společnosti RELMOST.

Kapela hraje převážně anglické písničky, což je zároveň atraktivní pro zahraniční diváky a samotné hráče, pokud se zdrží v areálu.

„Víme, že na nás chodí hodně golfistů. Jsme taková sportovní kapela. Už s námi několikrát hrál fotbalový brankář Petr Čech, vynikající bubeník. Vypůjčili jsme si ho při koncertu pro fanoušky na fotbalovém Euru ve Vratislavi. Třeba objevíme nového muzikanta také mezi golfovými profíky,“ dodává zpěvák skupiny Jan Žampa.

Během koncertního turné, které vyvrcholí 26. března v pražském Lucerna Music Clubu křestem nové desky, se bude s Eddie Stoilow soutěžit o 100 vstupenek na D+D REAL Czech Masters. Takže další možnost, jak se na turnaj podívat!

eddie-stoilow