29
Srp

Czech Masters 2015 bude na konci srpna

Promotérská společnost Relmost zná termíny svých turnajů v příští sezóně. Czech Masters v rámci série European Tour se uskuteční v týdnu od 24. srpna do 30. srpna na hřišti Albatross Golf Resortu.

„Termín se o týden posunul, tak jako celý kalendář European Tour. Zůstáváme po turnaji v Dánsku a jdeme znovu proti prvnímu turnaji play off FedEx Cupu na PGA Tour. Zachování sledu akcí je pro nás důležité, protože pro hráče se tím nic nemění. Počítat už můžeme s účastí Jamieho Donaldsona, obhájce titulu a člena rydercupového týmu Evropy,“ říká Petr Dědek, majitel promotérské společnosti Relmost. Prize money zůstane 1 milion Euro.

Relmost uspořádá opět oba turnaje Challenge Tour. Od 28. do 31. května se uskuteční čtvrtý ročník D+D REAL Czech Challenge na hřišti Kunětická Hora, druhý ročník D+D REAL Slovakia Challenge má v kalendáři termín od 9. do 12. července a znovu proběhne na hřišti Penati u Senice.

„Pro turnaje Challenge Tour zvyšujeme prize money o pět tisíc Euro. To znamená, že na Czech Challenge se rozdělí 170 tisíc Euro a na Slovakia Challenge 165 tisíc Euro,“ dodává Petr Dědek.

Letošním vítězem D+D REAL Czech Challenge byl Francouz Thomas Linard a historicky první turnaj Challenge Tour na Slovensku vyhrál Skot Andrew McArthur.