1
Led

Letecká společnost Emirates se stala partnerem Czech Masters

Turnaj D+D REAL Czech Masters získal silného finančního partnera. Minimálně do roku 2017 bude partnerem letecká společnost Emirates.

„Je to pro nás významné spojenectví. Dostali jsme se do elitní společnosti turnajů, které Emirates podporuje. Přesně to zapadá do naší koncepce – propojovat Czech Masters s prestižními globálními značkami, pomáhat rozvíjet jejich obchodní aktivity na českém území a zároveň vytvářet kontakty pro české firmy a zákazníky,“ říká Petr Dědek, předseda představenstva společnosti RELMOST.

D+D REAL Czech Masters je jedním z deseti turnajů, o které společnost Emirates rozšířila své  partnerské aktivity. Výjimečný od ostatních je český turnaj v tom, že se koná poprvé a hned dostal důvěru. Další nové turnaje v golfové rodině Emirates už mají dlouhou tradici a prestiž, jako například anglické BMW PGA Championship, Scottish Open, Portugal Masters, Italian Masters nebo South Africa Open Championship.

„Golf je jedním z nejoblíbenějších sportů na světě a jako globální investiční platforma slaví veliký úspěch. Navýšení investic do European Tour je pro Emirates přirozeným tahem, který nám umožní oslovit golfové nadšence po celém světě,“ říká Nigel Hopkins, výkonný viceprezident Oddělení služeb Emirates Group.

RELMOST ProGolfTeam průběžně uzavírá smlouvy s talentovanými hráči. Mezi nimi je nyní i jedno zahraniční překvapení. Golfista, který má reálnou šanci startovat na olympiádě v roce 2016 v brazilském Rio de Janeiru. Jméno bude oficiálně zveřejněno na tiskové konferenci, která se uskuteční začátkem února v centru Prahy. Tam budou slavnostně představeni další partneři turnaje. To se týká i chystaného speciálního programu pro rodinu a děti v rámci doprovodného programu D+D REAL Czech Masters 2014.

D+D REAL Czech Masters se bude konat 21. – 24. srpna 2014 na hřišti Albatross Golf Resort na okraji Prahy. Vstupenky jsou v předprodeji na webu TICKETPRO. Permanentka na celý turnaj stojí 600 Kč při zakoupení do konce března 2014!

 

Přinášíme vám doslovný překlad Prohlášení European Tour ohledně partnerství Emirates:

Velikán Emirates oznamuje významné navýšení investic do European Tour

17/12/2013 12:46:00

EMIRATES

Na fotografii profesionální hráč European Tour Paul McGinley, Nigel Hopkings, výkonný viceprezident Oddělení služeb Emirates Group a Geore O´Grady, Prezident European Tour

 

Emirates a European Tour se dnes sešly k podpisu dohody, dle které Emirates nejen rozšíří záběr investičních aktivit o dalších deset trunajů v letech 2014-2017, ale nabude také statusu oficiálních aerolinek celé European Tour.

Toto oznámení dnes učinili Nigel Hopkings, Výkonný viceprezident Oddělení služeb Emirates Group a George O´Grady CBE, Prezident European Tour, během tiskové konference v Londýně.

,,Golf je jedním z nejoblíbenějších sportů na světě a jako globální investiční platforma slaví veliký úspěch. Navýšení investic do European Tour je pro Emirates přirozeným tahem, který nám umožní dosáhnout na golfové nadšence v Evropě, Asii, Africe i Austrálii,“ říká Nigel Hopkins.

„Oslovení našich zákazníků skrze sport je součástí naší obchodní strategie již téměř od počátku existence společnosti. Pro nás je to zcela logický postup – propojit naši značku s prestižními golfovými turnaji, kde se setkávají nejtalentovanější hráči světa. Budeme zajisté pokračovat ve spolupráci s našimi partnery, oslavovat tento sport a předáme tak golfovým fanouškům hodnotný zážitek,“ dodává.

George O´Gardy prohlásil: „Minulý měsíc jsme s velkým potěšením oznámili prodloužení Race to Dubai v resortu Jumeirah Golf Estates až do roku 2017 a byla to právě oddanost věci ze strany Emirates, která nám umožnila toto oznámení  učinit.‘‘

„Navýšení investic nám dodá jistotu potřebnou k tomu, abychom naše turnaje podpořili globálně, a pomůže nejen prohloubit náš geografický otisk, ale také rozvinout obchodní aktivity na nových trzích všude po světě – strategie, kterou my v European Tour se skupinou Emirates plně sdílíme. S Dubají udržujeme již dvacet pět let výborné vztahy a dnešní oznámení je pro nás perfektní  způsob, jak odstartovat novou éru našeho partnerství.‘‘

Součástí dohody je to, že se Emirates stane celosvětovým partnerem a oficiálními aerolinkami European Tour. Spolu se stávajícími devíti turnaji  European Tour, které vrcholí prestižním DP World Tour Championship v Dubaji,  zapíší do svého rozvrhu Emirates dalších deset turnajů, mezi nimiž jsou BMW PGA Championship, Nordea Masters,  D+D REAL Czech Masters, Aberdeen Asset Management Scottish Open, Portugal Masters, Italian Open, Joburg Open, South Africa Open Championship a Nelson Mandela Championship.

Race to Dubai na mapě European Tour se svými 48 turnaji ve 25 zemích pokrývá všech pět světadílů a dláždí cestu pro závěrečný DP World Tour Championship, při kterém se setká 60 nejlepších hráčů po dobu příštích 4 let.  Znovu se potvrzuje přetrvávající odhodlání aerolinek podporovat golf i jeho fanoušky po celém světě a zájem na jeho navrácení na domácí metu – do Dubaje.

Emirates bude moci těžit z intenzivního brandování napříč turnaji European Tour, přidruženými médii a digitálními platformami. Navíc budou  Emirates kromě exkluzivních možností péče o klienty disponovat vlastními exhibičními stánky přímo ve stanovém městečku turnaje.

Takzvané „Virtuální oko“ turnaje – živý grafický systém, který v reálném čase podává informace o výkonech hráčů, ukazuje statistiky včetně fairway flyovers,  zobrazuje 3D modely golfových hřišť a pyšní se technologií sledování pozice míčků, zaručí Emirates  dodatečné zviditelnění brandu a celoroční publicitu prostřednictvím televizních přenosů, webových stránek European Tour a mobilních platforem.