3
Zář

Společnost BRUDRA i v roce 2015 hlavním partnerem Czech Masters

Jako první oficiálně potvrdila společnost BRUDRA partnerství na golfovém Czech Masters v roce 2015.

Stánek oficiálního merchandisera patřil k těm nejživějším a nejnavštěvovanějším v celé turnajové vesničce a o celou golfovou kolekci Czech Masters byl obrovský zájem.  Kromě toho realizovala společnost BRUDRA i kompletní oblečení veškerého personálu této akce.

„Letošní 1. ročník D+D REAL CZECH MASTERS byl pro nás od začátku velkou výzvou, máme z celé akce velmi dobrý pocit“, konstatuje ředitel společnosti BRUDRA Aleš Hendlinger a pokračuje.

„Jsme velmi potěšeni, že výrobky letošní kolekce nám takřka mizely pod rukama a již nyní začínáme přemýšlet o kolekci oblečení a golfových doplňků pro Czech Masters 2015. Zcela jistě přichystáme několik novinek a vylepšení. Je pro nás ctí spolupodílet se na tak významné akci světové úrovně, která je přínosem nejen pro český golf, ale i pro město Prahu a celou Českou republiku. Zaznamenali jsme, že popularita tohoto sportu turnajem  D+D REAL CZECH MASTERS v rámci série European Tour v České republice významně roste. Máme pozitivní ohlasy ze zahraničí, což jistě ovlivní cestovní ruch a otevře nové obchodní příležitosti pro české firmy. I proto a nejenom proto jsme se rozhodli, že budeme opět v rámci turnajů CZECH MASTERS , CZECH  CHALLENGE a SLOVAK CHALLENGE hrdým partnerem promotérské společnosti RELMOST i pro rok 2015.“

Brudra_merchandise1

Brudra_merchandise2

Brudra_merchandise3

 

Foto: Irena Vanišová (GolfChannel.cz)