4
Srp

Další hvězda na cestě. Thomas Pieters potvrdil účast!

Thomas Pieters nebude chybět na Albatrossu ani letos! Aktuálně 23. hráč světa v tomto týdnu potvrdil svou účast a okamžitě se stal jednou z největších hvězd turnaje. A pokusí se zopakovat své vítězství z roku 2015.

Loni mu to nevyšlo, když až na poslední jamce přišel o naději alespoň na play-off s Američanem Paulem Petersonem. Ten však na osmnáctce proměnil svůj putt do birdie a slavil zatím životní vítězství.

Prožíval tak to samé, co Pieters o rok dříve. Vytáhlý Belgičan si před dvěma lety připsal na Albatrossu zlomový titul, který ho nasměroval mezi největší hvězdy současného golfu. Dnes už 25letý rodák Geelu má na svém kontě tři tituly na European Tour a stále stoupá vzhůru.

Pieters už stihl okouzlit i zámoří, a to nejen díky svým výsledkům na turnajích PGA Tour, kterými si vyhrál plnou kartu pro příští sezonu. Zazářil také na loňském Ryder Cupu, kde byl sice nováčkem, ale zároveň tahounem evropského týmu, když získal 4 body, nejvíce ze všech.

I hráč jeho kalibru však bude pouze jednou z hvězd letošního D+D REAL Czech Masters. Na Albatross totiž dorazí mimo jiné Martin Kaymer, Lee Westwood, John Daly, Darren Clarke nebo Matthew Fitzpatrick. Turnaj se uskuteční od 31. srpna do 3. září, golfisté registrovaní v ČGF, majitelé vozů Škoda, klienti Raiffeisenbank, majitelé GOPASSu a každý, kdo si u Tipsportu vsadí na Czech Masters za minimálně 50 Kč má vstup na akci zdarma.

Foto: Getty Images