5
Srp

TICK TACK se stal oficiálním taxi partnerem turnaje

Promotérská společnost Relmost a pražský taxi dopravce TICK TACK se vzájemně dohodly na spolupráci v rámci letošního turnaje D+D REAL Czech Masters.

Společnost TICK TACK, patřící do skupiny STUDENT AGENCY, disponuje luxusními bílými automobily značky Audi A6, které svým pasažérům poskytují komfort, pohodlí a nejmodernější komunikační zábavu.

Golfový nadšenec se může těšit na kožené sedačky, nápoje zdarma, wifi připojení, Multimedia Passenger System (dotykový tablet), který poskytne po celou dobu cesty zábavu, filmy, zpravodajství, hudbu či on-line sledování trasy. Svou cenu za přepravu pak může sledovat cestující prostřednictvím zrcátkového taxametru a zaplatit může třeba i platební kartou.

Každý divák, který se prokáže platnou vstupenkou na turnaj D+D REAL Czech Masters, může osobně vyzkoušet dopravu těmito unikátními vozy z Prahy do Albatross Golf Resortu a zpět za zvýhodněných cenových podmínek.

Zvýhodněný tarif:

nástup 30 Kč, 25 Kč/1 km a 6 Kč/1 min. čekání

Speciální výhodná taxi doprava trvá po dobu golfového svátku, tzn. v termínu od 18. – 24. srpna 2014.

V Praze stačí zavolat 14 222 nebo navštívit vyhrazené parkovací místo před resortem Albatross Golf Resort a prokázat se platnou vstupenkou.

Nechte se tedy pohodlně a bezpečně přepravit na místo, které chcete a užijte si golfovou atmosféru již ve vozech TICK TACK.

TT_letak_90x150   DSC_0059