24
Srp

9 způsobů, jak se dostat ZDARMA na Czech Masters

Golfová událost roku, alespoň pro české fanoušky, se nezadržitelně blíží. Čtvrtý ročník D+D REAL Czech Masters startuje už v příštím týdnu a to by v tom byl čert, abyste se na něj nedostali zadarmo. Těch možností je totiž skutečně mnoho. Celkem devět.

Zní to skoro až neuvěřitelně. Na Albatrossu se od čtvrtka 31. srpna do neděle 3. září představí hvězdy jako Martin Kaymer, Lee Westwood, John Daly, Darren Clarke, Thomas Pieters nebo Matthew Fitzpatrick. A vy za to, abyste je viděli na vlastní oči, nemusíte zaplatit ani korunu!

Stačí patřit do jedné z následujících skupin, a můžete při cestě na Czech Masters nechat peněženku doma. I když, možná by vás to pak mrzelo v turnajové vesničce… Ale vstup zdarma jisto jistě mít budete.

Golfista registrovaný v ČGF

Asi největší počet návštěvníků turnaje bude splňovat tuto kategorii. Stačí přijít ke vstupu, ukázat svou platnou členskou kartičku v České golfové federaci pro rok 2017 a můžete vstoupit.

Majitel vozu Škoda

Pokud na jedno z přilehlých parkovišť pro návštěvníky dorazíte v autě s okřídleným šípem ve znaku, nezapomeňte se tím pochlubit u vchodu. Když ukážete své klíčky od auta, může projít zdarma i jeden váš doprovod!

Klient Raiffeisenbank

V turnajové vesničce dostane vaše kreditní karta pořádně zabrat, vždyť stánků s atraktivním zbožím bude historicky nejvíce. Určitou kompenzací tak může být, že pokud u vstupu do areálu ukážete kreditní kartu od Raiffeisenbank, ušetříte za vstupné.

Majitel GOPASSu

S věrnostním programem GOPASS můžete během celého roku využívat po celém Česku spoustu služeb. A jednou z nich je nově také vstup zdarma na Czech Masters. Stačí u vstupu ukázat svou kartičku a je to.

Sázkař u Tipsportu

Nejen, že si na vítěze turnaje můžete vsadit u Tipsportu a vyhrát tak pořádný balík peněz, ale pokud navíc u vstupu ukážete svůj tiket, ať už z pobočky, nebo virtuální, v minimálně hodnotě 50 korun a se sázkou na Czech Masters, máte vstup zdarma.

Zaměstnanec Plzeňského Prazdroje

Pokud pracujete v Plzeňském Prazdroji, což je už samo o sobě takřka práce snů, tak jednou z vašich nejnovějších výhod je také to, že můžete vyrazit na Czech Masters zdarma. U vchodu stačí ukázat zaměstnaneckou kartu a můžete jít na jedno točené do areálu.

Junior do 15 let

Pokud stále patříte mezi ty šťastné jedince školou povinné a nebylo vám ještě 15 let, proklouznete kolem turniketu bez placení také.

Senior na 65 let

To samé platí pro ty zkušenější z vás, kteří se mohou pochlubit třeba i tím, že oni sami zažili největší triumfy třeba Sama Sneada, nebo Bena Hogena. Vy si vstup zdarma prostě zasloužíte!

ZTP

Pokud máte i jiný handicap, než je ten golfový, budete na Albatrossu během D+D REAL Czech Masters samozřejmě vítáni a nebude vás to také stát ani korunu. Tak dorazte!

  • Jestli skutečně nesplňujete ani jednu z devíti kategorií, můžete si zakoupit vstupenky buď přímo na místě, nebo v předprodeji Ticketpro.