2
Zář

Na Czech Masters vede Slattery, stíhá ho Porteous

Není vůbec nereálné, že na turnaji pořádaným Relmostem zvítězí opět Porteous. Zatímco v červenci na Prague Golf Masters to byl ale Angličan Garrick, tentokrát je na D+D REAL Czech Masters ve hře Jihoafričan Haydn. Před finálovým kolem ztrácí ze druhého místa na dalšího Angličana Lee Slatteryho dvě rány.

Slatteryho náskok mohl být ještě větší, na 18 ale nedal nadějný putt do birdie, dohrál za 67 (-5) a celkově je na mínus dvanácti. Haydn Porteous je na skóre -10, další dvě rány ztrácí na třetím místě Švéd Pontus Widegren.

Úplně bez šance ještě není ani vítěz posledního turnaje European Tour v Dánsku, talentovaný americký profesionál Julian Suri.

Šampion letošního turnaje Challenge Tour na Kunětické Hoře ale s celkovými mínus šesti na děleném šestém místě ztrácí a v neděli bude potřebovat zázračné kolo, aby se opět po týdnu radoval z vítězství.

A další hvězdy? Lee Westwood je se skóre -3 dělený dvaadvacátý, poslední dva šampioni turnaje Paul Peterson s Thomasem Pietersem jsou na tom ještě o ránu a osm míst hůře.

Martin Kaymer, John Daly ani Darren Clarke neprošli cutem.

Průběžné pořadí turnaje naleznete zde.