26
Čvn

Czech Masters zažije znovu Souboj klubů, zapojíte se?

Po loňské úspěšné premiéře se i letos na D+D REAL Czech Masters vrací Souboj klubů. Svého šampiona tak na jediné akci European Tour v Česku může mít právě i váš klub, stačí se přihlásit a v sobotu 17. srpna prokázat na Albatrossu nejpevnější nervy.

Stejně jako loni půjde o souboj dvoučlenných týmů reprezentujících jeden klub. Ty se sejdou během třetího turnajového kola Czech Masters na tříparové sedmičce a rozdají si to v populární soutěži nearest to the pin.

Samozřejmě až ve chvíli, kdy sedmou jamku opustí poslední flight, takže zhruba kolem půl čtvrté. Přesný formát letošního ročníku ještě není znám, loni měl každý člen týmu jednu ránu, když se měřil míček blíže jamce.

Nejblíže pak skončili reprezentanti Albatrossu, kteří tak využili domácího prostředí a odnesli si atraktivní trofej i cenu od partnera soutěže.

Kdo se bude radovat z klubového vítězství na Czech Masters tentokrát? Třeba právě vy nebo váš tým. Stačí se přihlásit skrze manažera vašeho klubu na mail prusova@relmost.cz. Neváhejte, počet míst je omezen.