30
Srp

DB Schenker již počtvrté zajistil logistiku golfového Czech Masters

I letošní ročník největšího českého golfového turnaje Czech Masters, který do České republiky přivádí nejlepší světové hráče, se mohl spolehnout na kvalitní logistické služby a zázemí DB Schenker. Deset kamionů letos převezlo 175 tun materiálu pro zázemí sportovní události.

Bez tradiční logistické podpory a zázemí DB Schenker by se turnaj už snad ani neobešel. Už od roku 2014 zajišťuje přepravu veškerého zázemí – výsledkové tabule, nábytek a vybavení do hospitality stanů pro hráče a hosty, nápoje a samozřejmě také trofeje a golfové míčky.

DB Schenker zajistil také přepravu 7200 golfových míčků z Británie, které jsou určené na tzv. driving range, čili tréninkové plochy,“ potvrdil výkonný ředitel Relmostu Pavel Poulíček.

Intenzivní přípravy trvající tři měsíce vrcholí jeden až dva týdny před turnajem, kdy do golfového resortu Albatross nedaleko Rudné u Prahy směřují desítky kamionů s materiálem. „Ještě větší logistická výzva ale nastává hned po skončení turnaje, protože vše je potřeba sbalit a znovu odvézt v rekordně krátkém čase dvou dnů. Jsou to desítky stanů, tribun a rozsáhlé zázemí pro hráče, diváky i televizní štáby. Jsme rádi, že jsme se jako logistický partner opět osvědčili, a že značka DB Schenker byla vidět díky přímým televizním přenosům po celé Evropě,“ shrnul ředitel DB Schenker Tomáš Holomoucký.

Jako expert na globální logistiku nechybí společnost také na dalších dvou turnajích, jejichž promotérem je Relmost. DB Schenker se stará o přepravu tun materiálu na jarní D+D REAL Czech Challenge, pořádané v resortu Kunětická Hora, a dále na nový turnaj série Challenge Tour v Praze na Zbraslavi. V minulosti byl partnerem také D+D REAL Slovakia Challenge.

DB Schenker využíváme v podstatě v průběhu celého roku. Přepravuje nám materiál a zboží například z Velké Británie. Dále nám pomáhá při transportu trofejí do zemí vítězů našich turnajů, což je velice cenná služba, protože hráč, který vyhraje, pokračuje na další akci mimo své bydliště. DB Schenker tak zajistí, že dřív než hráč dorazí zpátky domů, už tam na něj čeká jeho vítězná trofej,“ vysvětluje Poulíček.

DB Schenker bude hlavním partnerem turnaje i při pátém ročníku, který se uskuteční od 23. do 26. srpna 2018.