16
Srp

Na entry list Czech Masters byli dopsáni další tři čeští hráči

K původním 13 českým golfistům, kteří měli svůj start na D+D REAL Czech Masters jistý, se v uplynulých dnech přidali další tři krajané. Na Albatrossu si v tomto týdnu zahrají akci European Tour profesionálové Lukáš Tintěra se Štěpánem Daňkem a amatér Matěj Bača.

Už v minulém týdnu měli start na turnaji jistý profesionálové Ondřej Lieser, Stanislav Matuš, kteří se do turnaji dostali na vlastní kartu, a pak Filip Mrůzek, Gordan Brixi, Šimon Zach, Aleš Kořínek, Jan Cafourek, Jakub Bareš, Michal Pospíšil a Matyáš Zapletal, kteří startují na pozvánku.

Z amatérů měli jistotu startu Jiří Zuska, Kryštof Strýček a Maxmilián Jelínek. Ty nyní doplnil 17letý Matěj Bača, který se v minulém týdnu blýskl senzačním druhým místem na GolfAdvisor.golf Czech Open. Amatér z Beskydského golfové klubu se dostal 21 ran pod par berounského hřiště!

Povedené úvodní tři kola prožil v Berouně při generálce na Czech Masters také Štěpán Daněk, který byl před finálovou rundou ve hře o titul. V neděli ale zahrál za 75 ran a pohoršil si na dělené šesté místo.

Po dvou letech si pak European Tour na Albatrossu zahraje také Lukáš Tintěra, který tak nebude chybět ani na sedmém ročníku turnaje, jehož historie se píše od roku 2014. Na cut Tintěra nikdy nedosáhl.

Turnaj D+D REAL Czech Masters se koná od čtvrtka 19. srpna do neděle 22. srpna. Kromě českých hráčů si ho zahrají také zahraniční hvězdy Henrik Stenson, Danny Willett, Pádraig Harrington nebo nedávno stříbrný olympionik z japonského Tokia Rory Sabbatini.