17
Srp

Rádio Czech Masters má svou aplikaci, pro jeho poslech dostanete sluchátka

Jednou z tradic turnaje D+D REAL Czech Masters je místní rádio, díky kterému mohli diváci a golfoví fanoušci přímo na hřišti sledovat, jak se turnaj vyvíjí, i když byli pouze u jednoho flightu nebo v turnajové vesničce. Letos tu možnost poprvé dostanou díky digitálnímu rádiu všichni. Naladit si ho totiž může každý, ať už na webu turnaje, nebo díky nové aplikaci. Ti, kteří se při vstupu do areálu Albatrossu prokáží tím, že jí mají staženou, navíc dostanou bezdrátová sluchátka.

Vysílání turnajového rádia bylo až do loňského roku analogové. Poslechli jste si ho tak pouze s klasickým rádiem, která generální partner Raiffeisenbank v areálu rozdával. A nebo, pokud jste si na turnaj přinesli svůj vlastní „tranzistorák“. Signál navíc běžel pouze na Albatrossu a v jeho nejbližším okolí.

To už je ale minulost. Od osmého ročníku bude Rádio Czech Masters vysílat digitálně.

Naladit si ho tak budete moci ve čtvrtek a pátek třeba v práci, nebo kdekoliv jinde, když na největší golfovou událost roku v České republice nebudete moci dorazit.

Rádio, které bude oficiálně spuštěné ve čtvrtek v 8:30, si můžete pustit buď přímo na www.czechmasters.cz, nebo skrze aplikaci ve vašem mobilním zařízení, kterou můžete stáhnout z App Store nebo Google Play.

Pro návštěvníky turnaje si pak jeho generální partner Raiffeisenbank připravil místo dosavadních rádií na krk bezdrátová sluchátka, která dostane ten, kdo se při vstupu prokáže tím, že má v mobilu aplikaci staženou. Na každý den je pak vyhrazen určitý počet sluchátek, takže kdo dřív přijde, ten bude poslouchat „v novém“.