1
Pro

Registrovaní golfisté budou mít vstup zdarma!

Začal předprodej vstupenek na 3. ročník D+D REAL Czech Masters, turnaje série European Tour, který se uskuteční od 18. do 21. srpna 2016 opět v Albatross Golf Resortu.

„Jde nám především o to, aby přišlo co nejvíce diváků, a proto jsme se rozhodli, že každý golfista registrovaný u České golfové federace bude mít vstup zdarma! Vzhledem k tomu, že v Česku je přes 56 tisíc registrovaných hráčů, věříme, že se celková návštěva turnaje oproti předchozím ročníkům znásobí. Letos přišlo zhruba 19 tisíc lidí,“ říká majitel promotérské společnosti RELMOST Petr Dědek.

Pro bezplatný vstup bude  nutné předložit kartu člena České golfové federace. Kromě golfistů budou mít vstup zdarma také děti do 15 let, senioři nad 65 let a držitelé průkazu ZTP. Diváci, kteří se nezařadí do žádné ze zmíněných skupin, mají od 1. prosince možnost vstupenky zakoupit. Exkluzivním prodejcem je TICKETPRO.

„Vstupenka na čtvrtek nebo pátek stojí 100 Kč, na sobotu nebo neděli 200 Kč, turnajová permanentka vyjde na 400 Kč. Ceny už měnit nebudeme, to znamená, že oproti loňsku se vstupné snížilo na polovinu,“ dodává Pavel Poulíček, marketingový ředitel RELMOSTU. Jednou z chystaných novinek bude tribuna na prvním odpališti.

„Je to standard na velkých turnajích. Tribuna pojme několik desítek diváků. O dalších novinkách budeme informovat na konci ledna na tiskové konferenci, kde představíme nové partnery turnaje a také jméno hlavní hvězdy, která bude zároveň marketingovou tváří třetího ročníku. Dohoda se v těchto dnech dolaďuje,“ doplňuje Poulíček. Turnaj bude pro hráče předposlední šancí získat body do rydercupového žebříčku, což je zárukou kvalitního startovního pole. Na startu bude minimálně osm českých hráčů.

http://www.ticketpro.cz/jnp/sport/golf/1737771-czechmasters-european-tour-2016.html