30
Čvc

Zapojte se do soutěží o vstupenky

Pokud si chcete užít špičkové golfisty zblízka, bez tlačenic a zadarmo, vydejte se na Albatross od pondělí 18. do středy 20. srpna. První dva dny jsou na programu tréninková kola a ve středu celý den PRO-AM turnaj. Flighty složené ze tři amatérů a profesionála. První tři dny je vstup zdarma. Od čtvrtka do neděle na vstupenky. Buď je můžete koupit na http://www.ticketpro.cz/jnp/sport/ostatni/1224781-czechmasters-european-tour-2014.html nebo máte několik možností, jak je vyhrát.

Na oficiálním facebookovém profilu Czech Masters: http://www.facebook.com/CzechMastersOfficial v záložce VYHRAJ VSTUPENKY se hraje každý týden o 10krát 2 vstupenky na celé čtyři dny. V ceně 800 Kč je program, který kromě golfu zahrnuje koncerty, soutěže, autogramiády. Stačí nahrát fotku s golfovou tématikou.

Další skvělá soutěž probíhá ve spolupráci s televizí Golf Channel. Kromě vstupenek získáte dárky od Pilsner Urquell. Informace na webu: http://www.golfchannel.cz/rubriky/zpravy/souteze/

Třetí tip na soutěž o lístky je hra s jedním z našich hlavních partnerů – Pilsner Urquell. Podívejte se na jeho oficiální facebookový profil: http://www.facebook.com/PilsnerUrquellCzech

Klikněte na záložku Vědomostní devítka Pilsner Urquell, zahrajte si kvíz a máte šanci získat vstupenky na D+D REAL Czech Masters.

golf_channel_pilsner_urquell

http://www.golfchannel.cz/rubriky/zpravy/souteze/