15
Srp

John Daly je v Praze

Odpoledne dorazila jedna z nejočekávanějších hvězd – John Daly. V triku, kraťasech a pantoflích přistál v Praze se svou partnerkou Annou Cladakis, která mu na turnajích dělá kedíka. V Česku, kam přijeli poprvé, mají naplánovaný týdenní pobyt. Daly zjišťoval informace o hřišti, oba se zajímali, v jakém místě Prahy budou bydlet. Z nekuřáckého VIP salonku na letišti se po pár minutách přestěhovali do kuřáckého. Daly si po dlouhém letu potřeboval zapálit cigárko.

„Mám radost, že tady hraje Jamie Donaldson, to je skvělý chlapík. Poznal jsem ho v Americe, je s ním velká zábava,“ rozzářil se Daly.

Mezitím sledoval na obrazovce vysílání CNN, při reportáži o Donaldu Trumpovi poznamenal: To je můj kamarád.

Když si zapaloval další cigaretu, přidal informaci o svém zapalovači. „Sbírám dresy, kytary a zapalovače, tak doufám, že si odvezu nějaký i z Prahy.“

Po 30 minutové jízdě z letiště do hotelu InterContinental odešel odpočívat. Zítra pojede trénovat na Albatross v osm hodin, ve dvanáct má naplánovaný návrat do hotelu, kde od 13 hodin proběhne tisková konference. Té se zúčastní ještě Lee Westwood, Jamie Donaldson a Thomas Pieters, který přiletí z olympiády v Riu. Pro veřejnost je připravena od 15 hodin Exhibice na Vltavě. Ta se koná v Hergetově Cihelně. Na terase restaurace vznikne odpaliště, hrát se bude na jamku na pontonu u břehu Vltavy. Exhibice je volně přístupná. Zúčastní se jí John Daly, Lee Westwood, Rory Sabbatini, Andy Sullivan a Jamie Donaldson.

ADA_7165 ADA_7146 ADA_7182 ADA_7168