4
Srp

Nominace českých golfistů

Na letošním D+D REAL Czech Masters bude startovat jedenáct Čechů. Je mezi nimi 7 profesionálů nominovaných promotérskou společností Relmost, 2 amatéři, který vybrala Česká golfová federace a 2 amatéři, kteří získali pozvánku od Relmostu.

Sestavu profesionálů tvoří Filip Mrůzek, Aleš Kořínek, Lukáš Tintěra, Petr Dědek jun., Petr Gál, Daniel Suchan a premiéru bude mít na turnaji European Tour Jan Cafourek. Mezi amatéry dostali důvěru Vítek Novák, loni nejlepší Čech na Albatrossu a Šimon Zach, který už měl cut na European Tour na dosah v roce 2011, kdy jako patnáctiletý zůstal dvě rány pod čarou na Czech Open v Čeladné. Jako předposlední se do turnaje dostal David Siwy, teprve 16 letý golfista bude nejmladším hráčem na startovní listině. Nedávno se podílel na vítězném mistrovství Evropy hráčů do 16 let, v červenci si zahrál D+D REAL Slovakia Challenge. Úplně poslední byl dopsán Jiří Zuska, aktuální mistr republiky amatérů.

Turnaj se hraje od 18. do 21. srpna v Albatross Golf Resortu, registrovaní golfisté s kartou České golfové federace, mají vstup zdarma.