28
Čvc

Novou trofej pro vítěze vyrobila sklárna MOSER

Třetí ročník D+D REAL Czech Masters nenabídne pouze skvostné startovní pole, ale i novou trofej pro vítěze. Ta pochází nově z dílny Moser.

Trofej pro turnaj D+D REAL Czech Masters 2016 byla vyrobena ve sklárně Moser v Karlových Varech v kombinaci čirého a tmavě šedého bezolovnatého křišťálu.

Design, který byl navržený uměleckým ředitelem sklárny Moser Lukášem Jabůrkem, pak představuje dokonalé horské krystaly.

Trofej si může každý zájemce prohlédnout až do 14. srpna v Klenotnictví Dušák v Praze 1 v ulici Na Příkopě č.p. 17.

21. srpna pak trofej nad hlavu zvedne nový šampion Czech Masters.

Šanci přitom mají oba dosavadní vítězové z Albatrossu, do Prahy přiletí jak vítěz prvního ročníku Jamie Donaldson, tak loňský vítěz Thomas Pieters.

Mezi největší hvězdy turnaje pak budou patřit Angličané Lee Westwood, Andy Sullivan nebo Matt Fitzpatrick, americký bouřlivák John Daly, Jihoafričan Rory Sabbatini nebo Francouz Victor Dubuisson.

Třetí ročník D+D REAL Czech Masters se bude hrát na Albatrossu od 18. do 21. srpna. A zadarmo může dorazit úplně každý. Stačí se registrovat.

AD1_7718

zleva Jaroslav Červinka – obchodní ředitel MOSER pro Českou republiku, Zdeněk Kverka – majitel Klenotnictví Dušák, Jaroslav Pajonk – generální ředitel Centr Group, Petr Dědek – majitel promotérské společnosti RELMOST

trofej_Moser_final1 trofej_Moser_final