28
Srp

John Daly přivezl do Prahy Suriho, v noci sháněl mléko

John Daly je od nedělní noci v Praze. Jedna z hvězd čtvrtého ročníku D+D REAL Czech Masters přiletěla na Terminál 3 ruzyňského letiště soukromým tryskáčem a se svou snoubenkou Annou Cladakis přivezli Praze dáreček – čerstvého šampiona European Tour Juliana Suriho.

Všichni tři vstoupili do příletové haly pár minut před půl desátou večer, a hlavně Suri byl očividně v dobré náladě. Aby také ne, když to bylo teprve pár hodin, co v Dánsku získal svůj první titul na nejvyšší evropské sérii.

„Je to skvělý pocit. Vyplatila se nám práce, kterou jsme do toho dali. Na tři týdny jsem se vrátil na trénink do Ameriky a tohle byl první týden zpátky v Evropě,“ popsal nám po příletu své bezprostřední pocity.

Sám ale ještě stále létal ve výšinách, i když už byl na zemi: „Pořád to vstřebávám. Vyhrál jsem na European Tour a letěl jsem soukromým letadlem s Johnem Dalym. Posledních několik hodin bylo doslova neuvěřitelných, je to báječné.“

A jak probíhal let s Johnem Dalym a jeho snoubenkou Annou?

„Samozřejmě, že jsme si dali pár skleniček šampaňského. Cítím obrovskou podporu, ať už na sociálních sítích, nebo v textovkách. Ještě budu potřebovat nějaký čas, abych si to všechno uvědomil,“ přiznává Suri, který se letos nastartoval vítězstvím v rámci Challenge Tour na Kunětické Hoře.

V Dánsku se ale dařilo i Dalymu, který skončil v TOP 10. „Sice na to nevypadá, ale je mu jednapadesát. Je dvakrát tak starý jako já! To hřiště je hodně náročné na chození, ale on hrál skvělý golf. Je skvělé, že se nám oběma ten turnaj povedl,“ těší 26letého Suriho.

Na letišti se už ale jejich cesty rozešly.

Zatímco Suri odjel do smíchovského hotelu Andel’s, Daly si to stejně jako před rokem zamířil do InterContinentalu. Tam ale dorazil s nepatrným zpožděním. Během přesunu se ještě zastavil na nákupech v Tescu.

„Má rád mléko a žádné s sebou neměl, tak jsme museli nějaké koupit,“ prozradil nám jeho osobní řidič pro nejbližší dny, který Dalyho přivezl k hotelu pár minut po desáté. Pak už jen krátký check-in na recepci a Long John zamířil na pokoj. I se svým six packem mléka.

Více fotek z příletu Johna Dalyho naleznete zde.