26
Čvn

VIP hospitality vyroste letos přímo na 18. jamce

Jednou ze zásadních novinek letošního D+D REAL Czech Masters bude umístění VIP hospitality. Přesouvá se do těsné blízkosti 18. jamky. Hosté této zóny budou mít hráče doslova na dosah. Do dvoupatrové budovy se denně vejde okolo 400 diváků. V přízemí bude restaurace, v horním patře VIP sektory s terasou. Výhled z domu bude zároveň na odpaliště 1. jamky.

„Nabídneme našim hostům a významným obchodním partnerům o další stupeň vyšší komfort oproti loňsku. Chceme, aby strávili u nás co nejvíce času. Z těsné blízkosti si hosté užijí špičkový golf, k tomu celodenní catering. Zároveň to může být ideální místo pro obchodní schůzky,“ vysvětluje Petr Dědek, předseda představenstva RELMOSTU.

Přesunem VIP hospitality z louky vedle parkoviště se zvětší prostor pro turnajovou vesničku.

„Navýšili jsme počet obchodních a předváděcích stánků ve vesničce na 50. Hlavní jeviště bude posunuté do čela na pravou stranu vesničky. Tam budou koncerty v pátek a sobotu. V pátek 28. srpna od 18:30 Lake Malawi a v sobotu 29. srpna od 17:00 hodin Eddie Stoilow. Máme nové atrakce a aktivity pro děti. Návštěvníci si vyzkouší například footgolf,“ říká Pavel Poulíček, marketingový ředitel RELMOSTU.

vnějšek1  vnějšek_bok2  vnitřek_stavba  hospitality1

hospitality2