8
Srp

Žijeme golfem – stánek, kde to bude opravdu žít

Až budete procházet golfovou vesničkou, určitě nenechte bez povšimnutí stánek Žijeme golfem. Tento stylový golfový obchod nabídne vše, na co si vzpomenete. Nabídka mnoha různých golfových značek plná oblečení, doplňků, vozíků, bagů, míčů, tréninkových pomůcek a dárkových předmětů – to vše najdete u Žijeme golfem. Za velmi zvýhodněné ceny. A samozřejmě se bude soutěžit o hodnotné ceny. Na Czech Masters to prostě žije.

Fitting holí v golfové vesničce

Na místě budeme “fitovat”. Možnost porovnat různé značky holí najednou se nenaskytne moc často. A není to jen o vyzkoušení holí, ale o kompletním meření. Díky radaru se o svém švihu dozvíte opravdu hodně.

A co vás tedy vlastně čeká? Fitting si můžete představit jako časově nenáročný a velmi zajímavý proces, během kterého vám školený profesionál pomůže vybrat ty nejlepší parametry holí a zároveň vás přiučí něčemu užitečnému o vaší hře. Kromě toho vám poskytneme všemožné statistiky o vašich úderech a pomůžeme vám je zároveň i vylepšit. Fitting je tedy ve zkratce proces ladění vaší hry a vašeho vybavení, díky kterému si můžete golf užít naplno, ať už jste hráč jakékoliv úrovně.

Pokud máte chuť snížit počet netrefených míčků, zlepšit svůj pocit při ráně, dosáhnout větší konzistence ve směru úderů a prodloužit jejich délku, pak jste vítáni v prostorách drivingu.

Motocaddy: stan s golfovými vozíky

Asi není třeba představovat značku Motocaddy. V posledních letech lídra na trhu s elektrickými vozíky. Lepší poměr ceny a kvality byste těžko jinde hledali. Možná značku znáte, možná ne. Ale určitě jste neměli možnost vidět pohromadě celou produktovou řadu této značky. A to včetně letošní novinky, ručního 3-kolového vozíku M1 Lite.

Uvnitř stánku Motocaddy budou vystaveny všechny modely. Můžete se tady ptát na vše, co vás zajímá. Můžete s vozíky jezdit, zkoušet co vydrží. Vozík můžete vyhrát v soutěži, která bude po dobu Czech Masters probíhat.

fitting_Gallacher   fitting1

fitting_motocaddy

Motocaddy S1 PRO